implant bodrum nobel biocare implant

Nobel İmplant | Bodrum

Bodrum İmplant Tedavisi | Nobel Biocare İmplant Kullanımı

Uzun ve sağlıklı bir yaşamda şüphesiz ki dişlerimizin sağlığımız ve estetik görünüşümüz üzerindeki etkisi tartışmasızdır. Hayatta ki çan eğrisi ilerleyen yaşlarda ağız ve diş sağlığımızdan bir şeyler götürmeye çalışsa da iyi bir ağız ve diş bakımı dişlerimizin ömrünü uzatıyor ve yaşımızdan daha estetik bir görünüme sahip olmamızı sağlıyor.

Diş kayıplarında günümüzde daimi estetik bir gülüşe sahip olmamızı sağlayan en büyük konfor sağlayan tedavilerden birisi implantların sağlamış olduğu bir çok avantaj var. Diş kaybının protezler ve kaplamalar nedeniyle sağlam dişlere zarar vermemesi ve yine implantların yapay diş kökünü taklit etmesi nedeniyle çiğneme konforu ve dayanıklılık sağlaması gibi

Bodrum Diş Kliniği Dent Halikarnas  olarak , Nobel  Biocare İmplant seçenekleri arasında mevcuttur. Sizler için size en uygun , sağlam, sağlıklı ve uzun ömürlü implant markalarını sizin rahatınız için tercih ediyoruz.

Geçen yazımızda Bodrum Straumann implant konusunda sizleri bilgilendirmiştik. Her geçen gün dijital teknolojilerin gelişmesi ile beraber hastalar hangi implant markasını tercih etmeliyim ? En iyi implant markası ? En iyi implant doktoru gibi bir çok soruyu  araştırıyor. Hatta bazen hastalarımız Ben’’ ……………. İmplant kullanmak istiyorum’’ dahi diyebiliyor. Hastanın araştırması faydalı olsa da  yine de çene ile uyumu ve hekim görüşünü atlamamak gerekiyor.

Bugün kü yazımımız implant markası Nobel Biocare İmplant

 Bodrum Diş Polikliniği Dent Halikarnas olarak tercih ettiğimiz implant markaları arasında yer alıyor.Tabi ki sık sorulan ve merak edilenleri paylaşıyor olacağız.

Nobel Biocare İmplant Hangi Ülkenin Üretimidir? Menşei Neredir?

Nobel Biocare menşei İsveç’ tir. Biyomedikal ve implant alanlarında bilinen köklü ve dünya genelinde büyük bir pazarı olan implant markalarından biridirç olan biyomedikal ve implant üzerine çalışmalar ve ürünler ortaya koyan köklü bir markadır.

Nobel İmplant All on Four (All on 4 ) sistemi geliştiren ve öncü durumunda olan firmadır.

İmplant tedavileri ve estetik diş konusunda bir çok çalışma ve Ar –Ge yapan firmadır.

Nobel Biocare FDA oneylı bir markadır.

Nobel Biocare İmplant Hangi  Ülkenin? Nobel Biocare İmplant Üretim Yeri Neresidir?

Nobel Biocare implantlar USA ve İsveç’te kurulmuş 4  büyük üretim tesisinde üretilmektedir. Firmanın doğrudan satış gerçekleştirdiği 34 ülke arasında yer alıyoruz.

Nobel Biocare kaç yıllık bir firmadır ?

Dişçilik sektöründe 1960’lı yıllardan bu yana hizmet vermektedir. 1980’li yıllarda CAD/CAM kullanarak kişiye özel implantlar geliştirerek ciddi bir konfor sağlamışlardır .İmplant diş markaları arasında güven sağlamış köklü ve yenilikçi firmalar arasında yer alır.

Nobel Biocare Fiyatları Ne Kadar? Nobel İmplant Tedavisini kaç para ile  alabilirim?

Bir önceki yazımızda olduğu gibi İmplant Fiyatları | Bodrum| Nobel implant fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

 İrtibat numaralarımızdan bizlere ulaşan müşterilerimiz genel olarak hizmet hakkında bilgi alırken uygulanacak olan implant markasının fiyatları da sormaktadır. Kliniğimizde Nobel Biocare implant tedavi fiyatları hakkında ortalama bilgi almak için bize ulaşın.

Nobel Biocare İmplant yaptıran hastalar yüksek memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

Burada yazılanlar bilgilendirme amaçlıdır. Mutlaka hekiminize danışınız

Umarım yazımız faydalı olmuştur.


 


Bir başka yazımızda buluşmak dileğiyle,


Kaynak: nobelbiocare.com resmi web sitesi



Lütfen Bekleyin