straumann implant bodrum

Straumann İmplant

Değerli Ziyaretçimiz, bu makalemize  İsviçre - Waldenburg’da üretilen  Straumann İmplant  markası hakkında merak edilenleri sadece bilgilendirme amaçlı yer vereceğiz.

Makalemizin girişinde de açıkladığımız gibi Straumann implant hangi ülkenin ?  Straumann implant ne malı? gibi sorular yanıtlanacak.

İlk sorumuz , Straumann implant nedir? Strauman implant, diş tedavisinde yaygın uygulanan yöntemlerden biri olup hastaların dikey kemikleri çok kısa olsa bile alternatif seçenekler sunularak uygulanabilen sistemdir. İmplant markaları arasında Straumann implant ülkemizde de çok tercih edilen en iyi implant markaları arasında adı geçenler arasındadır.

Straumann implant nerenin, hangi ülkenin? Menşei?

Straumann implant nerenin? Straumann implant menşei- İsviçre ve İsviçre’ nin ürünüdür. Straumann implant hangi ülkenin sorusunu yanıtlamış olalım.Strauman İmplant  İsviçre menşeili olup İsviçre’de üretilen , fabrikası İsviçre Waldenburg’da bulunan dünyanın 120 ülkesine ihraç edilen implant markasıdır.

Straumann İmplant Çeşitleri 

Strauman implant çeşitleri kendi içinde çeşitlere ayrılır.

Roxolid implant:

Straumann tarafından üretilen %15 zirkonyum ve %85 titanyumdan oluşan yüksek performanslı bir alaşımdır. Dayanıklılık ve bağlanma özelliği ile dar çaplı hastalarda bile birden çok tedavi seçeneği sunmaktadır. Roxolid implant fiyatı ,Straumann implant fiyatı gibi ülkenin  şartlarına ve uygulanacak tedavi sayısına göre değişkenlik göstermektedir.

Iti Straumann implant : Günümüzde dünyanın en bilinen implant markası olarak telaffuz edilmesi uzun soluklu çalışmaların sonuçlarından kaynaklanmaktadır.Itı Straumann bilinen tek olumsuzluğu yüksek fiyata sahip olmasıdır. Özetlemek gerekirse  iti Straumann implant fiyatları diğer implantlara göre daha daha yüksektir.

 Straumann implant markası nasıldır ?

İmplant bölümü olarak Strauman Group 1954 yılından bu yana hizmet vermekte olup neredeyse 60 yıllık bir firmadır. İmplant konusunda en eski ve en köklü firmaların başında stroman implant firması gelmektedir.

Straumann implant fiyatı ne kadar?

Straumann implant fiyatları etkileyen 1 den parametre vardır. Bu parametreler değerlendirilir, Straumann implant fiyatı 2021 listesi dikkate alınarak , ülkemizde Straumann implantı fiyatları  500 Euro ile 1000 Euro arasında değişkenlik göstermektedir.

Bodrum implant Straumann fiyat almak için [email protected]   adresinden iletişime geçebilir ya da Whatsapp butonundan bizlere ulaşarak Strauman implant fiyat bilgisi alabilirsiniz.


Kaynak : https://www.straumann.com/



Lütfen Bekleyin